Beauty

OPI lanceert Tokyo collectie met 12 nieuwe kleuren

Op 4 februari werd dan eindelijk de Tokyo collectie van OPI gelanceerd. Het persevent werd gehouden in de stijlvolle nagelstudio LAKWERK te Amsterdam.

Deze OPI voorjaarscollectie is vernoemd naar de stad die het ultra-moderne combineert met eeuwenoude traditie, en bevat 12 kleuren voor voorjaar 2019, allemaal verkrijgbaar in GelColor, Infinite Shine én nagellak. OPI heeft zich laten inspireren door de neonverlichte wolkenkrabbers met felle, metallic roze-, paars- en blauwtinten, maar ook door de groen- en oranje tonen, die overal te vinden zijn in de vele prachtige stadstuinen.

Trendsetter

“Tokyo staat er om bekend een voorloper te zijn op het gebied van nageltrends – een perfecte match met OPI, waar we geen trends volgen, maar trendsetter zijn”, zegt OPI Co- Founder en Brand Ambassador Suzi Weiss-Fischmann.

“In deze collectie, gaan we weer helemaal terug naar de jaren ’80 en ’90, met pop colors waaraan we een moderne twist hebben gegeven. Tokyo brengt deze collectie echt tot leven, met de bijzondere mode, wereldberoemde keuken en zeker ook de geschiedenis van nagels, die al eeuwenlang een grote rol spelen in de Japanse cultuur.”

Omdat alle 12 tinten verkrijgbaar zijn in GelColor, Infinite Shine en nagellak, is er voor zowel consument als beauty professional een ruime keuze aan producten die het beste passen bij elke situatie of gelegenheid!

Verkrijgbaarheid & Prijs

De collectie is medio februari 2019 verkrijgbaar bij de bekende OPI verkooppunten en via www.opi.nl.

OPI Infinite Shine No-Light Gel Lacquers 15ml (€ 20,50 per stuk)

OPI Nagellakken 15ml (€ 15,95 per stuk)

Mini pack nagellak 4x 3.75ml (€ 21,50)

Beeld: OPI

Een gedachte over “OPI lanceert Tokyo collectie met 12 nieuwe kleuren”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s