Lifestyle

Limited edition Manon Ruby chocolade van Leonidas

Het is bijna Valentijnsdag en daar hoort natuurlijk chocolade bij. Verwen je partner of vriend(in) dit jaar met Ruby chocolade, alles aan deze cacao variant straalt liefde uit. En ja dat komt natuurlijk door die mooie roze kleur. De Manon Ruby limited edition van Leonidas is niet alleen zoet van kleur, de smaak is dat ook!

Smaakbom

De vulling van frambozenroombotercrème bovenop de bekende praliné laag is sowieso al een uitzonderlijke combinatie. En het exclusieve laagje van ruby chocolade maakt deze smaakbom helemaal compleet.

Ruby: de vierde chocoladesoort

Na pure, witte en melkchocolade is Ruby chocolade de vierde chocoladesoort. Heel interessant vind ik dat deze roze chocolade van Barry Callebaut net als andere chocolade soorten rechtstreeks afkomstig is uit een cacaoboon. “Maar hoe dan?”, hoor ik je denken. Nou de cacaobonen dienen vlak na de oogst onder een zeil te gisten en hierdoor verkleuren de bonen en krijgt de kern van de cacaoboon een roze kleur en fruitige smaak.

Verkrijgbaarheid & prijs

De Manon Ruby chocolade bevat geen kleur- of smaakstoffen en is te koop bij Leonidas. Wil jij iemand verassen met deze roze bonbons? Dan zou ik binnenkort bij een van de Leonidas filialen binnenstappen of een doosje bestellen via de website. Voor een doosje met negen bonbons betaal je € 4,95.

3 gedachten over “Limited edition Manon Ruby chocolade van Leonidas”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s