Beauty

Ontdek de natuurlijke cosmetica van We Love The Planet

We Love The Planet is een merk dat is ontstaan uit liefde voor de planeet; de makers kiezen bij elk product dat zij maken en elke bestelling die zij inpakken de meest natuurlijke en verantwoorde manier. Dit superfijne cosmetica merk wil ik daarom graag onder de aandacht brengen op mijn blog.

Op het Mooi The Apartment event heb ik kennis mogen maken met Indra, de dame die mij alles uitlegde over dit natuurlijke cosmetica merk. Ik kreeg van haar een diffuser mee naar huis en in de goodiebag zat een crèmedeodorant. Benieuwd wat ik van de producten vind? Lees maar mee!

Pure deodorant

De We Love The Planet crèmedeodorants worden gemaakt bij een natuurlijke producent; alle ingrediënten zijn gecertificeerd en worden met zorg uitgezocht. Bij de productie wordt er gekeken naar de beste natuurlijke producten, waardoor elk exemplaar hierdoor ook nooit precies hetzelfde zal zijn, maar puur natuur.

Verzacht & hydrateert

De crèmedeodorants zijn er in de geuren Forever Fresh, Sweet Serenity, Original Orange, Lovely Lavender, Mighty Mint en So Sensitive.  Zelf heb ik de Sweet Serenity mogen testen en je merkt zeker dat de deodorant verzachtend en hydraterend werkt. De crème wordt snel opgenomen in de huid, iets wat ikzelf erg fijn vind. Zo kun je jezelf direct aankleden. Bij het smeren voel je een klein korreltje door de crème, maar dat is totaal niet vervelend. Ook erg fijn is dat je niet veel hoeft te smeren om transpiratie tegen te gaan. Als het goed is hoor je met een verpakking van 48 gram bij dagelijks gebruik c.a. 2 tot 3 maanden te doen. Over de geur van rozenolie met honing en zachte kruiden ben ik ook erg te spreken.

Heerlijke geur in huis

Bij thuiskomst pakte ik direct de We Love The Planet Diffuser uit, en ook over dit product ben ik enthousiast. Je kunt direct merken dat deze diffuser gemaakt is met oog op duurzaamheid. Het zijn flesjes van gerecycled glas met daarin natuurlijke Kajute takjes. De diffusers zijn vrij van chemische bestanddelen en zijn beschikbaar in zes heerlijke natuurlijke geuren: Spirtual Spa, Light Lemongrass, Warm Winter, Charming Chestnut, Sweet Senses en Darjeeling Delight. Ik heb thuis de Spirtual Spa staan en wat mij opviel is dat deze diffuser een subtiele hamam geur afgeeft. Heerlijk voor in de badkamer, maar ook in de slaapkamer.

Prijs & verkrijgbaarheid

We Love The Planet verkoopt o.a. deodorants, handcrèmes, handzeep, kaarsen, diffusers en accessoires. De We Love The Planet crèmedeodorant kun je voor €11,50 aanschaffen via de webshop www.welovetheplanet.nl. Ook bestaan er deodorants in stick variant, hier betaal je eveneens €11,50 voor. Ben je geïnteresseerd in de We Love The Planet Diffusers? Deze kosten €21- €26 voor een flesje van 50ml en €70,00 voor een fles van 200ml. Bekijk de website van We Love The Planet voor meer informatie.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

Gebruik jij natuurlijke cosmetica?

11 gedachten over “Ontdek de natuurlijke cosmetica van We Love The Planet”

  1. Die deodorant lijkt me echt fantastisch. Fijn dat ze ook zoveel met het milieu bezig zijn. Ik vind ze helaas wel wat prijzig voor gebruik van elke dag. Weet jij hoelang je er ongeveer mee doet?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s