Beauty

De Bijenkorf lanceert Eau de Mama speciaal voor Moederdag

Geuren zijn een geliefd cadeau om te geven en te krijgen voor Moederdag, en dat weet De Bijenkorf maar al te goed. Vandaar dat de winkel een limited edition Eau de Mama heeft gelanceerd. Lees in dit artikel meer over deze parfum speciaal voor Moederdag!

Warm, puur en elegant

Voor Moederdag lanceert de Bijenkorf de geur Eau de Mama, een ode aan mama. De geur is zo veelzijdig als een moeder: krachtig, warm, puur en elegant. Tot en met zondag 12 mei is Eau de Mama te koop in de winkels en via deBijenkorf.nl. De opbrengst van Eau de Mama gaat naar Pink Ribbon.

Cadeautje

Hoe leuk! In iedere verpakking van Eau de Mama zit nog een extra cadeautje, namelijk een kaartje met bloemzaadjes die je onder een laag aarde legt. Als je deze bloemzaadjes veel aandacht, liefde en een beetje water geeft, dan groeit er binnen de kortste keren iets moois uit.

Kosteloos laten graveren

Nog meer leuk nieuws! Tot en met zondag 12 mei staat er het speciaal geurenstation met geuren voor elk type moeder op de parfumafdeling van alle winkels. En hoe gaaf! Van 10 t/m 12 mei kunnen alle parfums kosteloos gegraveerd worden in elke winkel.

Prijs & verkrijgbaarheid

Eau de Mama (50ml) is voor €39,95 te koop in de winkels van de Bijenkorf en via deBijenkorf.nl. De gehele opbrengst van Eau de Mama gaat naar Pink Ribbon

Bron: De Bijenkorf

14 gedachten over “De Bijenkorf lanceert Eau de Mama speciaal voor Moederdag”

  1. Wat een leuke cadeautip!
    Ik vind geurtjes altijd heel spannend, maar met een gegraveerde boodschap is dit wel fantastisch om te krijgen van de kleintjes 😍

    Like

  2. Oh ik had deze ook voorbij zien komen en de geur lijkt me heerlijk.. Maar omdat de opbrengst naar Pink ribbon gaat is het voor mij een beetje een dubbel gevoel om het aan mama te geven.. Dus deze laat ik aan mij voorbij gaan.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s