Beauty

Pak onzuiverheden aan met de nieuwe Biodermal Pure Balance lijn

Je kent het vast; vergrote poriën, toch wat oneffenheden hier en daar, droge en rode plekjes, een doffe huid maar ook glimmende delen. Eigenlijk een huid die dagelijks nét dat extra zetje kan gebruiken. Herkenbaar? Om dat allemaal tegelijkertijd aan te pakken, lanceert Biodermal de Pure Balance huidverzorgingsserie.

3 producten, 1 doel: zichtbare verbetering van de huidtextuur

De nieuwe Biodermal Pure Balance is een unieke serie van 3 producten met effectieve en actieve ingrediënten als vitamine C & E, hyaluronzuur, exfoliërend enzym en (BHA)-salicylzuur die de huid weer in balans brengen. Ingrediënten die worden geprezen door de experts én gebruikers – en terecht. Waar deze ingrediënten voorheen vooral verwerkt werden in luxeproducten, is dankzij Biodermal een perfecte huid nu mogelijk voor elke Nederlandse vrouw. Daarnaast vervult Pure Balance de basisbehoeften – hydrateren, verzorgen en reinigen – ook nog eens.

Skin Renewing Cleansing Mousse

Helemaal links op de foto zie je de Skin Renewing Cleansing Mousse, deze zachte en effectieve mousse heeft als basisfunctie reiniging, maar exfolieert mild door toevoeging van hetzelfde enzym als de nachtbalsem. De mousse voelt erg fijn aan en ruikt heerlijk!

De mousse:

 • Zuivert, verwijdert effectief make-up enreinigt tot diep in de poriën zonder de huid uit de drogen.
 • Exfolieert door decombinatie van een mild exfoliërend enzym en salicylzuur (BHA-zuur) en geeft een dieptereininging voor de poriën. Zo krijgt de huid een frisse, heldere uitstraling.
 • Hydrateert door middel van glycerine en verbetert de vochtbalans.

Tip: deze mousse bevat een bijzonder mild exfoliërend enzym, waardoor hij ook als enzymatische peeling gebruikt kan worden. Laat hem 1 minuut inwerken op een vochtige huid en spoel af met lauw water. Zo krijg je een extra zachte, gladde en egale huid.

Skin Purifying Dag Gel-Crème

De Skin Purifying Dag Gel-Crème is een frisse gel-crème, die intensief hydrateert, maar de huid ook minder vet maakt en vergrote poriën vermindert. De gel-crème:

 • Hydrateert door middel van hyaluronzuur, dit verbetert de vochtbalans en elasticiteit van de huid.
 • Matteert door middel van sarcosine, wat zorgt voor een minder vette huid, gaat onzuiverheden tegen en verfijnt de poriën.
 • Beschermt met Vitamine C en E tegen huidveroudering en fijne lijntjes.

Skin Refining Nachtbalsem

De Skin Refining Nachtbalsem is een verzorgende balsem en verbetert de huidtextuur, exfolieert en zorgt voor een stralende huid. Masseer de nachtbalsem ’s avonds licht in en wordt ’s ochtends stralend wakker. De nachtbalsem:

 • Verfijnt, want een mild exfoliërend enzym, verwijdert dode huidcellen en verbetert de huidtextuur en huidteint.
 • Zuivert. Sarcosine gaat onzuiverheden tegen en zorgt voor een minder vette huid.
 • Hydrateert intensief met hyaluronzuur en verbetert de vochtbalans en elasticiteit van de huid.

Prijs & verkrijgbaarheid

Voor de Skin Renewing Cleansing Mousse mousse betaal je €17.99, voor de Skin Purifying Dag Gel-Crème €24.99 en de Skin Refining Nachtbalsem kost €24.99. Biodermal is te koop bij de bekende drogisterijen.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

Heb jij last van een onzuivere huid?

Advertentie

30 gedachten over “Pak onzuiverheden aan met de nieuwe Biodermal Pure Balance lijn”

 1. Klinkt interessant, ik heb er gelukkig geen last van, maar ik heb ook gelijk even de ingrediënten gecheckt en die zien er ook goed uit. Biodermal gebruikt vaak best nog onnodige ingrediënten in zijn producten, maar deze lijn ziet er best goed uit!

  Geliked door 1 persoon

 2. Biodermal heeft wel fijne producten, maar ik gebruik het weinig: ik heb erg veel last van exzeem en moet uitkijken wat ik gebruik

  Like

 3. IK vind alleen de verpakking al een feestje om te zien, maar ik kan altijd heel slecht tegen geparfumeerde producten of is dit toevallig ongeparfumeerd?

  Geliked door 1 persoon

 4. ik heb ook last van een gemengde huis waardoor ik nooit het ideaal product heb gevonden voor vette en droge huid tegelijk 🙂 Ik ga deze is testen 🙂 Hou je op de hoogte!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s