Beauty

Tangle Teezer Fine & Fragile 30% zachter dan de originele haarborstel

Een gezonde haardos met glanzende lokken, wie wil dat nu niet? Straalt je haar, dan straal jij en ga je met zelfvertrouwen de dag door. Tangle Teezer is van mening dat iedereen gezond haar verdient en vanuit die gedachte is de nieuwste borstel ontworpen: de Tangle Teezer Fine & Fragile. Speciaal ontwikkeld om kwetsbaar en dunner wordend haar te verzorgen en afgebroken haar te herstellen. Benieuwd geworden? Lees lekker mee!

Voor de nieuwste Tangle Teezer borstel heeft Tangle Teezer de handen ineen geslagen met vooraanstaand haarspecialist Iain Sallis, om zo de ultieme borstel te creëren voor kwetsbaar haar. Volgens Iain heeft één op de drie vrouwen te maken met haarverlies en beschadigd haar: “Dit zou een gevolg kunnen zijn van een vitaminetekort of opspelende hormonen. Ofpuur door het feit dat ons haar dunner wordt naarmate we ouder worden, wat het zwakker maakt.”

Gezond & sterk haar

Een borstel gebruiken die past bij je haartype is de eerste stap naar gezond en sterk haar. Sterker nog, het gebruik van de verkeerde borstel kan de haarwortel beschadigen, wat de haarstructuur verzwakt. De juiste borstel zorgt er tevens voor dat je haar beter bestand is tegen invloeden van buitenaf, zoals verven, schadelijke stoffen in de lucht en het gebruik van hitte-apparaten, zoals een stijl- of krultang.

Vanuit deze kennis is de nieuwste Tangle Teezer ontworpen, die zo gemaakt is om alle aspecten van kwetsbaar haar tegen te gaan. Wat de reden ook mag zijn van je kwetsbare haar: de Fine & Fragile beschermt.

Prijs & verkrijgbaarheid

De Fine & Fragile wordt o.a. verkocht bij ICI Paris XL en heeft een verkoopprijs van €14,50.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

Heb jij last van haaruitval of beschadigd haar?

21 gedachten over “Tangle Teezer Fine & Fragile 30% zachter dan de originele haarborstel”

 1. Ik hoor altijd veel positieve dingen over dit type borstel. Zelf heb ik er eentje van het merk Zenner geloof ik. Ik borstel mijn haar 1 keer per week na het wassen. Vaker kan niet, want dan wordt het een grote pluizenbos.

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat een grappig ding, net een plat stekelvarken. Het lijkt me wel een heerlijke hoofdmassage geven. Als borstel weet ik het zo nog niet: met handvat zou me handiger lijken.

  Like

 3. ik heb er inderdaad eerder weleens van gehoord. Ik doe al jaren met mijn andere borstel waar ik echt super blij mee ben dus het is nog niet in mij opgekomen om een andere te kopen. De puntjes lijken er wel scherp uit te zien, is dat in de praktijk niet zo?

  Like

 4. Ik heb ook een tangle nog wel een ouder model en vind deze echt super fijn om me haar mee te kammen. Ik heb snel klitten en dan is het echt heel handig

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s