Beauty

MakeUp Eraser lanceert Grapefruit 7-day set

Heb jij de nieuwe MakeUp Eraser pads al gespot? De nieuwe limited edition Grapefruit 7-day set is onlangs gelanceerd en ik lees er nog niet veel over. Vandaar dat ik dit nieuwtje met jullie wil delen!

MakeUp Eraser is bekend geworden met The Original MakeUp Eraser. Maar nu heb je dus ook de MakeUp Eraser Limited Edition Grapefruit 7-day set; deze bevat zeven mini MakeUp Eraser pads die verpakt zijn in een te leuke grapefruit etui.

MakeUp Eraser Grapefruit 7-day set

De zeven pads zijn bedoeld voor elke dag van de week. Aan het einde van week gooi je de MakeUp Eraser pads in de wasmachine en je kunt ze weer gebruiken voor een nieuwe week! Bij de set zit – zoals je hierboven kunt zien – een wasnetje inbegrepen, zo kun je de pads samen in de wasmachine doen. Erg leuk concept als je het mij vraagt!

The Original MakeUp Eraser vs. MakeUp Eraser Grapefruit 7-day set

Met de The Original MakeUp Eraser verwijder je al je make-up met enkel water. De MakeUp Eraser is een product zonder chemicaliën en is zeer geschikt voor het reinigen van de gevoelige huid. Het enige dat je hoeft te doen is water toevoegen. De The Original MakeUp Eraser is herbruikbaar en gaat minimaal 1000 wasbeurten mee. Je hebt ze in verschillende kleuren.

Met de nieuwe MakeUp Eraser Grapefruit 7-day set kun je op precies dezelfde wijze je gezicht schoonmaken. Je voegt wat water toe op de pad en je kunt je make-up verwijderen. Het grote voordeel van de Grapefruit 7-day set – de naam zegt het al – is dat je voor elke dag van de week een pad hebt, zo kom je nooit zonder te zitten.

Bron: MakeUp Eraser

Wat vind jij van deze nieuwe lancering?

19 gedachten over “MakeUp Eraser lanceert Grapefruit 7-day set”

  1. Wellicht een domme vraag van een man, maar zit je als je het in de wasmachine gooit dan niet met evt zeepresten die in de pads achterblijven?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s