Beauty

Glowing skin met Ruhaku’s 4 stappen beautyroutine

Ruhaku is het eerste biologische anti-aging huidverzorgingsmerk van Okinawa, dat de unieke anti-oxydante krachten van Gettou-bladeren gebruikt. Alle producten van Ruhaku zijn gecertificeerd met Ecocert en zijn supergoed voor je huid. Op het Prins PR event ontving ik de cleansing oil. In dit artikel leg ik uit hoe je door middel van de Ruhaku routine een prachtige glowing huid krijgt. Kijk je mee?

Stap 1 – Cleanse

De Ruhaku Reset Cleansing Oil reinigt de huid, verwijdert make-up en onzuiverheden zonder de natuurlijke huid barrière aan te tasten. Aanbrengen en inmasseren op de droge huid, kleine hoeveelheid lauw water toevoegen om de olie te laten transformeren tot een emulsie. Met ruim water afnemen.

Ruhaku Reset Cleansing Oil €39,99/ 100 ml

Stap 2 – Purify

De Ruhaku Clear Moist Lotion is een typisch Japans huidverzorgingsproduct; een lichte hydraterende vloeistof die de opname en actieve werking van serums en moisturisers bevordert. Ideaal om met de handen direct op de huid aan te brengen, in plaats van met een wattenschijfje.

Ruhaku Clear Moist Lotion €44,99/ 100 ml

Stap 3 – Heal

Het Ruhaku Cycle Repair Serum bevordert elasticiteit en stevigheid van de huid door de celvernieuwingscyclus te bevorderen. Gettou draagt bij aan een beter herstel van UV-beschadigingen. Bevat bovendien vitamine E, argan-, sesam- en rozenbottelzaadolie. Direct aanbrengen na de Clear Moist Lotion, als de huid nog vochtig is. Enkele druppels verdelen tussen de handen, even verwarmen en dan het gezicht bedekken met de handen. Adem diep in en uit, voor de kalmerende aromatherapeutische werking, en masseer de olie goed in.

Ruhaku Cycle Repair Oil €54,99/ 17 ml

Stap 4 – Recharge

Zes verschillende plantenoliën in deze crème houden de huid soepel en voorkomen dat ze uitdroogt. Zeewater verzacht en Gettou olie zorgt voor een stralende, jeugdig ogende huid. Deze Ruhaku Moist Charge Cream dien je als laatste stap aan te brengen, na het Cycle Repair Serum.

Ruhaku Moist Charge Cream €52,99/30g
De Beauty Stone €39,00

Glowing skin is always in

Wil je optimaal genieten van een glowy skin dan kun je de Beauty Stone gebruiken. Door met de groene BeautyStone – die je hierboven op de foto ziet – over je huid te schrapen/masseren, wordt de micro-circulatie in je gezicht bevordert en krijgt je huid voeding van binnenuit, wordt de collageenproductie gestimuleerd en worden afvalstoffen afgevoerd. Tegelijkertijd worden de werkstoffen van je skincare producten beter opgenomen. Een mooie GLOW is het resultaat. De Beauty Stone kost €39,00 en kun je hier aanschaffen. De Ruhaku lijn is verkrijgbaar via www.sterrerosebeauty.com.

Prijzen

  • Ruhaku Reset Cleansing Oil €39,99/ 100 ml
  • Ruhaku Clear Moist Lotion €44,99/ 100 ml
  • Ruhaku Cycle Repair Oil €54,99/ 17 ml
  • Ruhaku Moist Charge Cream €52,99/30g

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

14 gedachten over “Glowing skin met Ruhaku’s 4 stappen beautyroutine”

  1. Ooh.. ik wil deze producten voor mijn huis. Met de felle zon lijd hij best en ik wil mijn bruine kleurtje natuurlijk niet zo snel verliezen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s