Beauty

Invisibobble Waver, het perfecte haarspeldje zonder scherpe randjes

Draag jij je haar regelmatig vast en gebruik jij dan van die bekende schuifspeldjes? Dan weet jij vast wat een scherpe randjes deze kunnen hebben. Na een paar keer dragen komt het metaal van de schuifspeldjes tevoorschijn en dan kun je ze weer weggooien. Dat niet alleen is zonde, je kunt jezelf er lelijk pijn meedoen en je haar beschadigd snel door het verwijderen ervan. Maar met de invisibobble Waver haarspeldjes is dit verleden tijd. Vanaf nu ga jij ongetwijfeld jouw oude haar schuifspeldjes verruilen voor deze hippe hair musthaves!

De invisibobble Waver is een haarspeldje, maar dan 2.0! De Waver met speciale shape bevat in tegenstelling tot gewone haarschuifjes geen hard metaal of scherpe randen en is net als alle invisibobble producten ‘traceless’. 

Geen beschadigd haar

Deze invisibobble Waver haarspeldjes zijn zacht voor je haar, hebben geen scherpe randjes en beschadigen jouw haar dus niet. De schuifjes bevatten geen metaal en passen zich aan naar de vorm van je hoofd. Ook blijft je haar goed in model zitten. En zeg ook maar dag tegen de vervelende knikken in je haar na het dragen van de ‘bekende’ metalen schuifspeldjes.

Bekijk hieronder een video met meer uitleg over de invisibobble Waver.

invisibobble Waver haarspeld Crystal Clear
invisibobble Waver haarspeld Pretty Dark

Prijs & verkrijgbaarheid

De invisibobble Waver haarspeldjes kosten €4,03 per doosje van 3 stuks en zijn te koop bij o.a. Douglas.nl.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

27 gedachten over “Invisibobble Waver, het perfecte haarspeldje zonder scherpe randjes”

  1. Thanks hiervoor, die oude welbekende schuifspeldjes trekken vaak m’n haar mee wanneer ik ze uitdoe. Ik vind het design heel tof, de onderkant is gevormd naar je hoofd! Hoe handig!

    Geliked door 1 persoon

  2. Oooh die zien er echt super fijn uit die moet ik hebben! Moet ik ze alleen niet zo snel kwijt raken als mijn schuifspeldjes want ze zijn wel best prijzig

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie