Beauty

Ontdek de nieuwe Kneipp douchegels: Be Happy & Clear Mind.

Kneipp heeft onlangs supermooie en fijne douchegels gelanceerd. De douchegels toveren bij het openen van de fles direct een glimlach op het gezicht. Beide producten ruiken fris en zomers. Lees in dit artikel meer over de nieuwe Kneipp douchegels Be Happy en Clear Mind.

Kneipp Be Happy.

Kneipp douche Be happy – met de opwekkende geur van mandarijn en vetiver – creëert direct een zomersfeer in de douchecabine. De fruitige en kruidige geur maakt je direct vrolijk en na jouw me-time momentje kun je alles weer aan!

Kneipp Clear Mind.

De nieuwe Kneipp douche Clear Mind – met de verfrissende en energie gevende geur van munt en rozemarijn – zorgt voor een fijn relax momentje. Na het douchen bruis je weer van de energie.

Zonder kleurstoffen, siliconen en minerale oliën

De douchegel bestaat uit plantaardige werkstoffen en is gemaakt zonder kleurstoffen, paraffine, siliconen en minerale oliën. Minerale oliën verstoppen je poriën en ontregelen je natuurlijke talgproductie. Je huid kan hierdoor niet meer goed ademen. Net als minerale oliën sluiten ook paraffine en siliconen de huid – geheel of gedeeltelijk – af, en ontregelen daarmee het huideigen evenwicht.

Prijs & verkrijgbaarheid

De nieuwe Kneipp showergels kosten €6,99 per stuk en bevatten 250ml. Je kunt de producten o.a. aanschaffen bij de winkels Etos, Kruidvat, Albert Heijn, Dio en Trekpleister.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

19 gedachten over “Ontdek de nieuwe Kneipp douchegels: Be Happy & Clear Mind.”

  1. Deze douchegels ruiken zo lekker. Ik kon het niet laten om ze te gaan ruiken in de winkel. Ik heb ze nog even niet mee genomen, omdat ik nog genoeg douchegel heb staan. Maar als deze op is, ga ik ze zeker proberen!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie