Beauty

Hybrid Second Skin Eye Mask Collagen van ‘M2 BEAUTÉ’

Een tijdje geleden ontving ik een pakketje van M2 BEAUTÉ met daarin collageen oogmaskers. Het rijke oogmasker met een vochtinbrengende boost: het Ultra Pure Solutions Hybrid Second Skin Eye Mask Collagen geeft een intensieve hydratatie en verbetert de huid zichtbaar rondom de gevoelige ogenpartij.

Hydraterend oogmasker

De M2 BEAUTÉ oogmaskers (7×2 maskers) bestaan voor 92% uit hoog geconcentreerd collageen, die vrijwel identiek zijn aan de structuur van de menselijke collageenvezels. De maskers zorgen voor een intensieve vochttransfer diep in de huid en versterken het huideigen vochtbindende vermogen. De inwerktijd bedraagt 10 tot 15 minuten.

Frissere blik

Zoals je op de foto’s kunt zien is elk oogmasker apart verpakt. Ik vind de verpakking er luxe uitzien. Na gebruik was de huid rondom mijn ogen een stuk gladder, en dit al na 20 minuten inwerktijd. Ik had een frissere blik, na een drukke werkdag is dit een perfect masker en na langdurig gebruik zou het de huid verjongen.

Prijs & verkrijgbaarheid

Het HYBRID SECOND EYE MASK COLLAGEN van M2 BEAUTÉ is o.a. te koop bij ICI PARIS XL. Voor €87,00 kun je zeven keer een oogmasker aanbrengen (7×2 maskers).

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s