Beauty

Bekijk de nieuwe HEMA Summer Bronze collectie

HEMA brengt deze zomer meerdere nieuwe producten uit en de Summer Bronze make-up collectie is daar één van. Vul jouw make-up tas aan met o.a. een prachtig palette, nieuwe nagellakjes en een mooie pincet set.

Summer Bronze
Ik winkel graag bij HEMA dus ik keek ernaar uit om de nieuwe HEMA zomerproducten te ontvangen. In dit artikel laat ik enkele items zien uit de Summer Bronze collectie.

Handig voor op reis

Creëer een prachtige sunkissed glow met het Summer Bronze palette – een blush, highlighter en bronzer inéén. Ook erg handig voor op reis, is de retractable powder brush. Het is een zachte kwast die je graag bij in je tas draagt.

Nagellak met arganolie

Hou jij van nagellak? Dan kun je de nieuwe langhoudende nagellakken van Summer Bronze scoren bij HEMA. Deze bevatten verzorgende arganolie en blijven lang op de nagels zitten. Heb je binnenkort een feestje? Ga voor de kleur Rosé Glitter.

Pincet set voor onderweg

Ook perfect voor op reis zijn de twee mini lipglosses mét SPF15 en de etui met een spiegel en pincet. De gouden etui is gemaakt van zacht materiaal waardoor het spiegeltje goed beschermd blijft in je tas. De pincet kun je makkelijk in het schuifvakje plaatsen en heeft een zachte zalmkleur. Erg leuk! Wil je alvast een kleurtje? Probeer dan de nieuwe Body Glow welke je armen, benen, schouders en decolleté een subtiele glow geeft.

Prijs & verkrijgbaarheid

Bekijk de hele Summer Bronze collectie in de winkel of online. De collectie is nu bij HEMA verkrijgbaar vanaf € 3,-

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

12 gedachten over “Bekijk de nieuwe HEMA Summer Bronze collectie”

Plaats een reactie