Beauty

Nieuw: Zomer special edition Body Yogurts van The Body Shop

Wat een ‘coole’ verrassing op deze hete zaterdag. Zojuist deze mini koelkast ontvangen van The Body Shop met daarin vier Body Yogurts waaronder de twee nieuwste special editions.

Body Yogurt special editions

De zomerse temperaturen van vandaag vragen om een gehydrateerde huid. Komt dat even goed uit dat ik deze te leuke koelkast heb ontvangen. The Body Shop lanceert deze zomer de nieuwe Body Yogurts Zesty Lemon & Cool Cucumber.

Zesty Lemon Body Yogurt

Trakteer je huid op de luchtige special edition Zesty Lemon Body Yogurt. Deze is heerlijk fris en heeft een zomerse geur. Hij trekt ook nog eens snel in en werkt 48 uur lang vochtregulerend. De yogurt bevat extract van citroenen die te knobbelig zijn om verkocht te kunnen worden. Perfect om je huid een zomer lang fris te houden. Gemaakt met citroenextract en biologische Community Fair Trade-amandelmelk

Cool Cucumber Body Yogurt

Ook de special edition Cool Cucumber Body Yogurt voelt koel aan op je huid en ruikt erg fris. De yogurt bevat het sap van komkommers die de ‘verkeerde’ vorm hebben en daarom niet kunnen worden verkocht voor consumptie. Perfect om je huid een zomer lang koel te houden.

Ook zitten de eerder gelanceerde Body Yogurt Moringa en Body Yogurt Pink Grapefruit in dit leuke ‘koelkastje’.

Prijs & verkrijgbaarheid

De Body Yogurts van The Body Shop zijn in twee formaten verkrijgbaar. Voor een Body Yogurt met een inhoud van 100ml betaal je €5,00 en voor een pot van 200ml €10,00. Bekijk hier alle Body Yogurts van The Body Shop.

9 gedachten over “Nieuw: Zomer special edition Body Yogurts van The Body Shop”

    1. Het is inderdaad een vervanger van bodylotion. The Body Shop verkoopt ook bodylotion maar deze is dikker. Een echte cream. De Body Yogurt is dunner en trek heel snel in je huid. Ik vind het 1000x fijner. ❤️

      Like

Plaats een reactie