Beauty

Olcay Gulsen lanceert nieuwe geur: Femme-Tastic!

Het is geen verrassing dat presentatrice en modeontwerpster Olcay Gulsen met een tweede geur komt. Nadat de brunette vorig jaar haar eerste parfum lanceerde kreeg ze veel hartverwarmende reacties. Goed nieuws voor de Femme-Power fans, want haar tweede parfum – genaamd Femme-Tastic – ligt nu in de schappen. Benieuwd watvoor geur het is? Lees maar mee!

Televisiepersoonlijkheid Olcay liet onlangs op social media weten dat de lieve reacties op haar eerste geur haar geïnspireerd hebben tot het maken van een tweede geur. En dat is absoluut geen verkeerde keuze geweest. Want wat is de geur lekker!

Voor de sterke vrouw

“Na het lanceren van mijn eerste geurlijn FemmePower ben ik overladen met lieve en hartverwarmende reacties. Niet alleen het ontwerp en de geur, maar vooral de boodschap van empowerment werd breed gedragen door veel vrouwen in Nederland. Ik ben trots op het feit dat zoveel sterke vrouwen hun meest inspirerende FemmePower moment deelden met elkaar. Mijn tweede geur Femme-Tastic draag ik wederom op aan vrouwen in de hoop dat zij elkaar blijven aanmoedigen. Een sterke vrouw staat op voor zichzelf en een nog sterkere vrouw staat op voor iedereen”, aldus Olcay.

Prachtige verpakking

Nadat ik het pakketje had geopend, zag ik een groen marmeren verpakking met gouden letters. Heel chic. De flacon is ook erg luxe, het is dan ook zonde om deze mooie fles niet in het zicht te zetten.

Vrouwelijke geur

Eenmaal de verpakking te hebben geopend wilde ik de geur natuurlijk direct ruiken. Ik was blij verrast! Dit is een geur die ik zeker vaak ga dragen. Femme-Tastic is een krachtige maar vooral vrouwelijke geur met diepe ingrediënten als zachte musk en vanille; echt een heerlijke geur voor elke vrouw.

Prijs & verkrijgbaarheid

Femme-Tastic is nu verkrijgbaar bij Etos en bestaat uit een 50 ml Eau de Parfum en een 15 ml travelsize Eau de Parfum.

Femme-Tastic Perfume 50 ml – € 39.95
Femme-Tastic Perfume 15 ml – € 19.95

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

Wie is voor jou #FemmeTastic?

18 gedachten over “Olcay Gulsen lanceert nieuwe geur: Femme-Tastic!”

  1. Hoi Bibi, ik wist niet dat Olcay nu ook al in de parfums zat. Maar ik snap het wel, ze heeft toch een naam en met parfum kan je goed verdienen. Ik neem niet aan, dat ze deze parfum zelf gemaakt heeft, want daar moet je echt een neus voor hebben. Het is een apart beroep zelfs. Gr. Jeannet

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s