Beauty

Nieuw! 100% natuurlijke Beauty Bars voor huid en haar

Ben jij vaste klant bij Holland & Barrett? Dan heb je de nieuwe Beauty Bars van Balade en Provence misschien al voorbij zien komen. Dit prachtige merk is sinds kort verkrijgbaar in Nederland en is ontstaan in een klein dorpje in de Provence. De beauty bars zijn 100% natuurlijk en dus zonder sulfaten en andere chemische ingrediënten. Ben je benieuwd? Lees maar mee!

Balade en Provence is ontstaan in een klein dorpje in de Provence, de naam van het merk betekent letterlijk ‘wandeling in de Provence’. Het symboliseert het plezier van het in de natuur zijn in de Provence, omringd door heerlijke bloesems, bloemen en fruit, genietend van de intens rustgevende en natuurlijke schoonheid van dit betoverende natuurgebied.

Natuurlijke oliën en voedende sheabutter

De rijk verzorgende Beauty Bars zijn op een ambachtelijke wijze ontwikkeld in Frankrijk op basis van natuurlijke oliën van o.a. druivenpitten, raapzaad, biologische kokos en sheabutter. Alle formules zijn 100% vrij van sulfaten en andere chemische ingrediënten en drogen huid en haar dus niet uit. De handzame verpakkingen maakt ze ideaal om mee te nemen op reis.

100% vegan

Alle producten van Balade en Provence zijn goedgekeurd door de Vegan Society. Dit garandeert dat bij de fabricage en/of ontwikkeling van de producten van Balade en Provence geen gebruik is of wordt gemaakt van welk dierlijk product, bijproduct of afgeleide hiervan dan ook. Dit is een heel belangrijke kernwaarde voor het merk, want Balade en Provence houdt van de natuur én houdt van dieren!

De beauty bars van Balade en Provence zijn ideaal wanneer:

  • Je bewust met het milieu omgaat
  • Je graag Vegan producten gebruikt
  • Je uitsluitend 100% natuurlijke en heel milde verzorgingsproducten voor huid en haar wilt gebruiken, zonder jedruk te hoeven maken over chemische substanties in cosmetica
  • Je houdt van natuurlijke geuren die je zintuigen aangenaam prikkelen
  • Je snel last hebt van een geïrriteerde (hoofd)huid
  • Je weinig ruimte hebt in je reisbagage.

Gentle Women’s Shave Soap Orange Blossom

Dit is een milde biologische scheerzeep voor vrouwen op basis van sheabutter, kokos-, druivenpit- en Wonderboomoliën en met de sprankelende geur van sinaasappelbloesem.

Ultra Rich Body Soap Orange Blossom

Een rijk verzorgende, biologische bodyzeep op basis van sheabutter, kokos- en raapzaadoliën en met de sprankelende geur van sinaasappelbloesem.

Very Fine Hair Solid Shampoo Lavender

Biologische haarzeep voor heel fijn haar op basis van sheabutter, kokos- en raapzaadoliën en met de rustgevende geur van essentiële lavendelolie.

Prijs & verkrijgbaarheid

De Balade en Provence Ultra Rich Body Soap Orange Blossom kost €7,99 en voor de Gentle Women’s Shave Soap Orange Blossom en de Very Fine Hair Solid Shampoo Lavender betaal je €6,99.

De producten zijn verkrijgbaar vanaf heden bij Holland & Barrett. Voor meer informatie is er de Franse website: http://www.balade-provence.com.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

7 gedachten over “Nieuw! 100% natuurlijke Beauty Bars voor huid en haar”

  1. Een dergelijk product is ideaal om mee te nemen op reis, omdat het niet vloeibaar is en je het dus altijd zo mag meenemen. Welke van de genoemde producten is jouw favoriet?

    Like

  2. Ik ben toch altijd weer benieuwd hoe zo’n soap bar het doet op je haar. Wordt je haar er echt schoon van? En blijft het ook zacht? Het klinkt wel heel goed zoals je het schrijft. Ik zou het weleens willen uitproberen.

    Like

Plaats een reactie