Beauty

Zonneproducten van Hawaiian Tropic nu te koop!

Nog even, en het is lente! Tijd voor meer zon in ons leven! Hopelijk gaan de temperaturen ook wat omhoog. Tijdens zonnige dagen horen we ons goed in te smeren. Vandaar dat ik jullie alvast een fijn zonnebrandmerk wil laten zien! Namelijk Hawaiian Tropic! Nu verkrijgbaar in Nederland bij Kruidvat en Trekpleister.

Eindelijk is de zonnebescherming van Hawaiian Tropic ook in Nederland! De fruitige en bloemige geuren met ingrediënten als kokosnoot, mango en guave zorgt voor een perfecte zonnebescherming. Als je de verpakking opent ruik je de zomerse geur direct. Ik ben fan!

De producten van Hawaiian Tropic:

#1 De Hawaiian Tropic Satin Protection Zonnebrandlotion is verrijkt met vitamine C en E en beschermt tegen de zon. De lotion is vochtinbrengend, wat natuurlijk erg fijn is. Prijs: €17,99.

Hawaiian Tropic Satin Protection Zonnebrandlotion

#2 De Hawaiian Tropic Protective Zonneolie is verrijkt met kokosolie en guave. Deze olie geeft je huid een mooie glans en heeft een heerlijke tropische geur. De olie is verkrijgbaar als taning Oil zonder factor en met factor 20 in sprayvorm en factor 30 in spuitbus. Prijs: vanaf €16,99.

Hawaiian Tropic Protective Zonneolie (links)

#3 De Hawaiian Tropic After Sun Body Butter helpt om je bruine kleur te behouden en een droge huid te voorkomen. De butter is verrijkt met kokosboter, shea- en avocado-olie, is vochtinbrengend en geeft een mooie glans. Prijs: vanaf €15,99.

Hawaiian Tropic After Sun Body Butter

#4 De Hawaiian Tropic Silk Hydration Air Soft Face Lotion is een niet-vettige lotion die je onder je make-up kunt dragen. De lotion zou de huid tot 12 uur moeten hydrateren. Fijn voor elke dag! De lotion is verkrijgbaar in factor 30. Prijs vanaf €18,99.

Hawaiian Tropic Silk Hydration Air Soft Face Lotion (rechts)

Verkrijgbaar in Nederland bij Kruidvat en Trekpleister.

Beeld: Instagram Hawaiian Tropic

Bekijk ook mijn Instagram post met de Hawaiian Tropic collectie:

Advertentie

8 gedachten over “Zonneproducten van Hawaiian Tropic nu te koop!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s