Beauty

Nieuw: Pepe Jeans parfums ‘CELEBRATE’ nu verkrijgbaar

Het is bijna moeder- en vaderdag. Hoe leuk is het om je beide ouders te verrassen met deze nieuwe parfums van Pepe Jeans. Ik ontving ze in een mooie box. Uiteraard zijn de parfums gewoon apart te verkrijgen. Eerder schreef ik al over de Pepe Jeans LIFE IS NOW parfumlijn. Nu is er ook de nieuwe CELEBRATE parfumlijn! Ik vertel er meer over in dit artikel.

Na het succes van de eerste parfumlijn LIFE IS NOW, brengt Pepe Jeans London nu een nieuwe geur voor hem en haar op de markt: CELEBRATE. Bekijk de mooie flacons hieronder.

Cocktailglas- en shaker

Het innovatieve flaconontwerp van de eerste collectie is gebleven: een cocktailglas voor haar en een cocktailshaker voor hem. Voor deze parfumlijn is gekozen voor een smaragdgroene flacon voor haar en een petrolblauwe flacon voor hem.

Voor haar

De eerste Pepe Jeans LIFE IS NOW is echt heerlijk zoet en fris, maar de tweede nieuwe damesgeur mag er ook zijn! Pepe Jeans CELEBRATE voor haar is een cocktail van zoete en kruidige tonen. De geur begint met een vrolijke mix van popcorn, witte peper en bergamot. Dit in combinatie met tonen van blank hout en onderliggende tonen van romig vanille, geeft dit parfum een elegante en verleidelijke geur. Zie hieronder de eerste (roze) en de tweede (groene) cocktailflacon van Pepe Jeans London.

Voor hem

Ook deze nieuwe parfum van Pepe Jeans ruikt zalig. Ik ben fan van mannenparfums, ik vind ze soms nog beter ruiken dan een vrouwelijke geur. Pepe Jeans CELEBRATE voor hem is een frisse geur, waarbij krachtige, kruidige tonen van zwarte bes en kardemom worden gecombineerd met subtiele gin-tonen. Hieraan is een verrassend en verleidelijk extract van cacao toegevoegd. Een vleugje muskaatsolie en amber geven het parfum elegantie en zorgen voor een krachtige, intense geur voor die meest verleidelijke momenten in je leven.

Prijs

CELEBRATE for her Eau de parfum € 34,95/50ml  & € 44,95/80ml

CELEBRATE for him Eau de toilette € 34,95/50ml &  € 44,95/100ml

Verkrijgbaarheid

Pepe Jeans London CELEBRATE voor hem en haar is verkrijgbaar vanaf woensdag 22 april bij Douglas en via Douglas.nl.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

12 gedachten over “Nieuw: Pepe Jeans parfums ‘CELEBRATE’ nu verkrijgbaar”

Plaats een reactie