Lifestyle

Mix & match: Maak je eigen muziekmobiel bij ‘Dodi for Kids’

Eind april ontving ik van Dodi for Kids een muziekmobiel en wagenspanner. Dodi for Kids maakt producten geheel naar wens. Kies de hangers en kleuren via de webshop en zij maken jouw ideale baby- en kinderaccessoires. Bekijk hieronder de twee producten die ik bij Dodi for Kids heb laten maken.

Customize je eigen muziekmobiel

Je kunt kiezen uit verschillende leuke hangers. Door het muziekdoosje draaien de hangers rond boven de box of boven het bedje van je kindje. Heb je thuis al een houder? Gebruik die dan vooral nog een keer en bestel een losse set hangers die je aan je eigen mobiel kunt bevestigen.

De producten van Dodi for Kids worden naar wens gemaakt, maar ook biedt de webshop standaard producten die je direct in je winkelwagen kunt plaatsen. Kant-en-klare muziekmobielen zijn aan te schaffen vanaf € 37,95. Bekijk hieronder de muziekmobiel die ik zelf heb ontworpen.

Een mobiel heeft ruimte voor vijf figuurtjes, wisselen met extra figuurtjes kan natuurlijk altijd. De hangers zijn verkrijgbaar vanaf 9,00 per stuk.

Speels en mooi

Hoe leuk is het om je kinderwagen aan te kleden met een mooie Dodi wagenspanner. Ik heb gekozen voor een roze accent in mijn wagenspanner en vind het eindresultaat heel leuk geworden.

Leuk om mee te spelen

Je bevestigt de wagenspanner aan de kap van je kinderwagen of maxicosi door middel van twee klemmen, en het middelste figuurtje bevat altijd een rammelschijfje zodat de spanner niet alleen leuk is om naar te kijken maar ook om mee te spelen. Ook hier geldt. Wil je even iets anders of is het volgende kindje van een ander geslacht? Kies voor de optie ‘customize’ en je hebt een nieuwe look.

Verkrijgbaarheid

Zin gekregen om een mooi kraamcadeau voor iemand te laten customizen of ben je bezig met het inrichten van de baby- of kinderkamer? Neem direct een kijkje op Dodiforkids.nl. Een cadeaubon geven is ook een optie. De producten van Dodi for Kids worden met aandacht gemaakt, houdt daarom rekening met een levertijd van 1-2 weken. Naast muziekmobielen en wagenspanners verkoopt Dodi for Kids ook rammelaars en beddengoed.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

Advertentie

9 gedachten over “Mix & match: Maak je eigen muziekmobiel bij ‘Dodi for Kids’”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s