Beauty

Molton Brown Juniper Jazz wintercollectie 2020

Kortgeleden heb ik enkele items uit de wintercollectie van Molton Brown ontvangen. De Juniper Jazz collectie is feestelijk en de verpakking is erg mooi! Leuk om cadeau te geven! In dit artikel lees je meer over de Bath & Showergel, de Eau de toilette en kaars van deze Molton Brown Xmas collectie 2020.

Xmas 2020 Juniper Jazz single wick

Deze Molton Brown kaars is supermooi om op tafel te zetten. Tijdens de donkere dagen en lange avonden is het fijn om kaarsjes te branden in huis. Deze Molton Brown Juniper Jazz single wick is daar een goed exemplaar voor. De huls waar de kaars in zit, is prachtig en geeft een regenboog aan kleuren als het licht erop valt. De geur is net als de Eau de toilette en Bath & Showergel erg fris en warm tegelijk. Als je de geur ruikt ben je verkocht. Prijs: €55,00.

Juniper Jazz Eau de Toilette

De Juniper Jazz Eau de Toilette heeft een houtachtige geur met frisse noten. Zowel voor man en vrouw heerlijk. De glazen fles heeft een holografische afwerking en steelt de show in elke ruimte. Voor een flacon van 100ml betaal je €100.

Juniper Jazz Bad & douchegel

Een limited edition Bath & Showergel Juniper Jazz vol glitters en gezelligheid. Vier feest in stijl met deze unieke winterse geur, een combinatie van frisse jeneverbessen en metaalachtige noten. Prijs: €27,00/300ml.

Advertentie

11 gedachten over “Molton Brown Juniper Jazz wintercollectie 2020”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s