Beauty

Faby lanceert vegan summer collectie Smile

Hou jij van een kleurtje op je nagels? Dan vind jij dit artikel vast interessant. Het Italiaanse manicure en pedicure merk FABY heeft namelijk een prachtige zomercollectie gelanceerd. Nog leuker om te vertellen; deze is helemaal vegan!

Vooral in de zomer vind ik het mooi om nagellak te dragen. Je handen zijn dan lekker gebruind door de zon en dan komt de kleur nog meer tot zijn recht. Komt dat even goed uit want FABY heeft de prachtige zomercollectie SMILE gelanceerd. Laat de zomer nu maar beginnen!

Van links naar rechts: The Comedian, Fabylicious, Baby Smile, I’m a Firework, Blueberries & Soda en Felicita.

Nagellak vrij van schadelijke stoffen

Ik vind de lichtste kleuren The Comedian en Baby Smile de mooiste, maar naast dat FABY mooie nagellakkleuren verkoopt hebben de nagellakjes van dit Italiaanse merk nog vele andere voordelen. Alle lakjes zijn namelijk 100% vegan, 10-free (vrij van 10 schadelijke stoffen), niet getest op dieren en 100% halal. En ook niet onbelangrijk; de kleur blijft tot 7 dagen zitten! Wel dien je de nagellak aan te brengen met een Base en Top Coat. Lees hieronder door welke stappen jij een langhoudende manicure krijgt.

Stap #1

Begin met het aanbrengen van de FABY Base Coat. Doe dit wel op gereinigde, droge nagels met teruggeduwde nagelriemen.

Stap #2

Breng 2 dunne laagjes FABY nagellak aan. Neem hier de tijd voor en trek de kleur mooi door tot over de rand van de nagel.

Stap #3

Ben je toch uitgeschoten met het kwastje? Gebruik dan de Corrector Pen.

Stap #4

Als je het mooiste resultaat wil, dien je de nagellak af te werken met een laagje FABY Top Coat. Zo krijg je namelijk extra glanzende nagels en zo blijven ze langer mooi.

Stap #5

Heb je niet veel tijd? Dan kun je de FABY Top Coat Fast Dry aanschaffen, door deze lak drogen je nagels extra snel. Ook kun je 2 druppels Drop Dry nagellaksneldroger aanbrengen.

Prijs & verkrijgbaarheid

FABY’s nagellakken en hand- en voetverzorging kun je via de webshop van FABY bestellen. Voor deze nagellakjes uit de FABY Summer Collection betaal je €13,00 per stuk.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

Draag jij vaak nagellak?

16 gedachten over “Faby lanceert vegan summer collectie Smile”

  1. Mooie kleurtjes zeg en fijn dat er geen schadelijke stoffen in zitten. Mij lijkt vooral die corrector pen heel handig, ik ben namelijk niet zo’n ster in nagels lakken haha.

    Like

Plaats een reactie