Beauty

100% natuurlijke Therme Natural Beauty lijn nu verkrijgbaar

Gisteren heb ik een zeer mooi pakket ontvangen van Therme Skincare. De complete nieuwe beauty lijn van Therme staat inmiddels mooi uitgestald op mijn kast. Therme Skincare lanceert de nieuwe Natural Beauty lijn met luxe dagelijkse verzorging. Alle producten uit de lijn zijn 100% natuurlijk, vegan, dragen het NATRUE certificaat en zijn verpakt in bioplastic tubes en FSC karton. Meer over deze lijn lees je hieronder.

Dagje Spa thuis met Therme

Deze nieuwe Therme lijn bestaat uit 100 % natuurlijke dagcrème, nachtcrème, shampoo, douchegel en bodylotion. Ze hebben de frisse geur van citroengras, bergamot en kruidige patchoeli. Bij het gebruiken van de producten is het alsof je je in een spa waant. De lijn met natuurlijke shampoo en huidverzorging draagt het NATRUE keurmerk. De producten zijn dermatologisch getest en geschikt voor de droge en gevoelige huid. Bekijk de mooie verpakking op de foto’s hieronder:

Bioplastic tubes

Dat plastic niet goed is voor het milieu weet iedereen. Therme heeft daarom een belangrijke eerste stap gezet richting een duurzaam alternatief voor wegwerpplastic. De Natural Beauty lijn is verpakt in bioplastic tubes. Deze tubes zijn 100% recyclebaar en zijn gemaakt met behulp van suikerriet uit Brazilië. “Het restafval dat overblijft bij de productie van suiker is gebruikt voor het produceren van ethanol. Dit is de brandstof waarmee de bioplastic tubes zijn gemaakt. Je kunt de lege tubes gewoon bij het plastic afval gooien”, aldus Therme Skincare.

Therme Natural Beauty Bodylotion

De 100% Natural Bodylotion van Therme is een hydraterende en voedende bodylotion die zorgt voor een zijdezachte huid. De bodylotion is volledig natuurlijk en daardoor ook geschikt voor de droge en gevoelige huid. Trekt snel in en plakt niet. Erg fijn en ik vind de geur geweldig voor in de zomer!

Prijs: Natural Bodylotion €9.99/200ml

Therme Natural Beauty Showergel

De 100% Natural Showergel van Therme is een zacht schuimende, voedende douchegel. De douchegel is optimaal verzorgend en gemaakt van uitsluitend natuurlijke producten, hierdoor is de douchegel ook geschikt voor de droge en gevoelige huid. Je hele badkamer ruikt naar de hamam zodra je jezelf wast met deze douchegel.

Prijs: Natural Showergel €6.99/200ml

Dag- en nachtcreme

De 100% natuurlijke dag- en nachtcreme van Therme is hydraterend en voedend, die het herstellend vermogen van de huid bevorderd. De crèmes bieden een volledige natuurlijke verzorging en is daardoor ook geschikt voor de droge en gevoelige huid. Ik ga deze snel uitproberen zodra mijn huidige dag- en nachtcreme op zijn. Houd mijn Instagrampagina in de gaten voor een review van deze twee producten. Bekijk de mooie tubes hieronder.

Prijs: Natural Dag- en nachtcreme €14,99/50ml per tube

Therme Natural Beauty Shampoo

De 100% natuurlijke Shampoo van Therme reinigt de haren en voorkomt het uitdrogen van de hoofdhuid. De shampoo geeft het haar natuurlijke glans en veerkracht. De shampoo is gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten, is geschikt voor dagelijks gebruik en ook voor de droge en gevoelige huid.

Prijs: Natural Shampoo €9.99/200ml

Prijs & Verkrijgbaarheid

De Natural Showergel kost €6,99/200ml, voor de Natural Bodylotion en Shampoo betaal je €9,99/200ml en voor de dag-en nachtcreme van Therme Natural Beauty betaal je €14,99/50ml per stuk.

Therme Skincare is met een ruim assortiment te koop in de meeste drogisterijen en gezondheidswinkels. Zo is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Denk aan Kruidvat, Etos, DA of Bol.com. Meer informatie over de nieuwe beauty lijn kijk op Therme.nl.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

6 gedachten over “100% natuurlijke Therme Natural Beauty lijn nu verkrijgbaar”

Plaats een reactie