Beauty

Nieuw: Weleda Liniment Reinigingsmelk: 100% natuurlijke alternatief voor babydoekjes!

Momenteel ben ik 26 weken zwanger van mijn eerste kindje. Het krijgen van een kindje is en blijft een wonder. En dat wondertje wil je natuurlijk alleen maar omringen met zachtheid en puurheid. Dat geldt in het bijzonder voor de babybillen die je de eerste maanden gemiddeld wel zeven keer per dag verschoont. Vochtige babydoekjes zijn daarbij heel praktisch. Toch reageren steeds meer huidjes er niet zo goed op – zelfs niet op de milde variant. Om deze reden lanceert Weleda binnen haar babyverzorgingslijn een puur natuurlijk reinigingsproduct: Liniment Reinigingsmelk. Meer lees je hierover in dit artikel.

Liniment Reinigingsmelk
Liniment is het Franse geheim voor zachte babybillen en wordt daar in elke apotheek verkocht. Het bestaat uit een mengsel van olijfolie en een calciumoplossing dat veel zachter voor de huid is dan vochtige babydoekjes. Ook laat het een prettig vet beschermlaagje op de huid achter. “Met Weleda Liniment Reinigingsmelk reinig je babybillen snel en effectief en heb je geen water nodig. Dit 100% natuurlijke product met biologische olijfolie, sesamolie en zuivere bijenwas reinigt uiterst mild, verzorgt en beschermt de gevoelige babybilletjes. Biologisch Calendula-extract verzacht en kalmeert de huid. Verder bevat Liniment Reinigingsmelk géén parfum, zeep en alcohol”, aldus productspecialist Kim Goppel.

Irriteert het babyhuidje niet

“Bijna iedere baby krijgt te maken met rode billetjes. Luieruitslag ontstaat als de huid langdurig in contact komt met urine en ontlasting en kan worden verergerd door de wrijving van de luier. Ook is de babyhuid dunner waardoor zij kwetsbaarder is, sneller uitdroogt en stoffen gemakkelijk opneemt. Om die reden is het extra belangrijk voor verzorgingsproducten te kiezen die de huid niet irriteren”, aldus productspecialist Kim Goppel.

Gebruik van Liniment Reinigingsmelk
“Liniment Reinigingsmelk is net zo gemakkelijk te gebruiken als vochtige babydoekjes. Bij elke verschoning doe je een beetje op een hydrofiel washandje of tissue en veeg je de billetjes schoon. Het grote voordeel is dat je ingrediënten zoals synthetisch parfum, alcohol en synthetische conserveringsmiddelen vermijdt. Bovendien verzorgt Liniment Reinigingsmelk de huid, is het een duurzaam alternatief en is het product zuinig in gebruik. Echt een uitkomst voor gevoelige billetjes.”

Liniment Reinigingsmelk
– Reinigt uiterst mild
– Voorkomt roodheid
– Verzorgt schrale plekjes

Prijs & verkrijgbaarheid

De nieuwe Weleda Liniment Reinigingsmelk is vanaf 18 mei 2020 verkrijgbaar en kost €12,49/400ml. Koop direct via Etos.nl. Geïnteresseerd in alle babyproducten van Weleda? Bekijk de babyverzorging van Weleda hier.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

Advertentie

5 gedachten over “Nieuw: Weleda Liniment Reinigingsmelk: 100% natuurlijke alternatief voor babydoekjes!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s