Lifestyle

Prachtige handgemaakte babylakens van Huisje8

Op zoek naar babytextiel van goede kwaliteit? Dan zit je bij Huisje8 goed! De webshop Huisje8 maakt handmade producten voor je baby. Denk aan wiegdekens, ledikantlakens, babynestjes, hydrofielendoeken en meer. Erg leuk om cadeau te geven tijdens een babyshower of kraamfeest. Lees meer over het merk Huisje8 in dit artikel.

Onlangs ontving ik een prachtige set van Huisje8, een goede cadeautip voor als je geen inspiratie hebt voor een kraamcadeau. De babyproducten in de webshop zijn handgemaakt en de set die ik kortgeleden ontving, bestaat uit:

  • Laken Bloemenzee
  • XL hydrofiel wolkenwit met geborduurde bloemetjes
  • Fijngebreide ledikantdeken wolkenwit

#1 Laken bloemenzee

Deze laken met bloemenzee print is ideaal op de warme dagen, maar kan ook gecombineerd worden met een deken. De lakens van Huisje8 zijn gemaakt van 100% katoen en voelen hierdoor comfortabel aan.

Afmeting

  • Wieg ca 70x100cm
  • Ledikant ca 100x140cm

Prijs: €16,95. Shop het lakentje direct.

#2 XL hydrofiel wolkenwit met geborduurde bloemetjes

Hydrofiele doeken kun je niet genoeg hebben is mij gezegd, dus deze komt goed van pas. En is ook serieus de mooiste in mijn kast! Deze XL wolkenwitte doek heeft een fijne, katoenen stof en een bloemetjes patroon. Gebruik hem tijdens het afdrogen van jouw kindje, in bed tegen het spugen, als dekentje in de zomer, of als inbakerdoek.

Afmeting

  • Medium: ca 70x70cm
  • Extra large: ca 100x140cm

Prijs: €9,95. Shop de XL hydrofiele doek direct.

#3 Fijngebreide ledikantdeken wolkenwit

Deze fijngebreide deken van Huisje8 is een comfortabel en hip item voor jouw kindje. Fijn om te gebruiken als extra deken tijdens de koude maanden, of als enkele deken gecombineerd met een laken tijdens het voorjaar en de zomer. De fijn gebreide deken is een enkele deken, de randen van de deken zijn omgezoomt.

Afmeting

  • Wieg ca 70x100cm
  • Ledikant ca 100x130cm

Prijs: €26,95. Shop de Fijngebreide ledikantdeken wolkenwit direct.

Neem ook een kijkje op mijn Instagram:

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

18 gedachten over “Prachtige handgemaakte babylakens van Huisje8”

  1. Wat zijn ze mooi zeg! Dat lakentje is toch te schattig, hier geen kleine kinderen meer ,maar leuk voor een kraamcadeau. En hydrofiele luiers, die waren fantastisch, ik nam ze zelfs voor mijn zus mee naar Amerika. Je kan ze overal voor gebruiken en ben je uit de kleine kinderen dan komen ze ook nog van pas.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie