Fashion

Babykleding met naam van MK lettering

Bij MK Lettering kun je babykleertjes met naam of andere speciale tekst laten maken. Denk aan rompertjes met geboortedatum, voornaam of een lief koosnaampje. Ook mooie kinder- en baby joggingpakken of een leuk slabbetje is een optie. Naast mooie baby- en kinderkleding maakt MK Lettering ook originele traktaties voor kinderfeestjes of om te geven aan kraamvisite. Bekijk hieronder enkele op maat gemaakte items voor m’n dochtertje.

Personaliseer babykleertjes

De kleertjes (zoals joggingpakken, rompertjes, T-shirts en slabbetjes) zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Kies zelf de tekst en kleur van de letters en maak zo jouw eigen ontwerp! Hoe leuk is dat om als cadeau te geven of te krijgen.

Op maat gemaakte geschenken

Naast kleertjes, kindertraktaties en kraamcadeaus, kun je bij MK Lettering ook terecht voor gepersonaliseerde geschenken. Denk aan een snijplank met tekst of leuke mokken met een zelfbedachte quote.

Prijs & verkrijgbaarheid

Via de Instagram van MK Lettering kun je jouw wensen kwijt. Stuur een DM voor meer informatie over de producten en de prijslijst.

Een gedachte over “Babykleding met naam van MK lettering”

Plaats een reactie