Beauty

The Body Shop adventskalenders 2022

De laatste maand van het jaar komt steeds dichterbij, dus we zien de adventskalenders weer volop voorbijkomen. The Body Shop heeft zoals elk jaar weer drie prachtige kalenders vol mooie producten. Ik heb de ‘Box of Wonders Big Advent Calendar’ ontvangen met 25 verrassingen, waaronder een aantal fullsize producten. Kijk je mee?

Wat is er fijner dan jezelf verwennen met fijne verzorgingsproducten. The Body Shop is één van mijn favoriete beautymerken en ik kan niet wachten om de producten van de The Body Shops ‘Box of Wonders Big Advent Calendar’ te gebruiken. Ik laat je in dit artikel de cadeautjes per vijf doosjes zien. The Body Shop verrast jou op de eerste vijf dagen van december met: Muslin Cloth, Avocado Lip Care Stick, Shea Hand Balm, Camomile Sumptuous Cleansing Butter en een Strawberry Shower Gel.

Feestje om te openen

De adventskalenders zijn ieder jaar mooi gedecoreerd met 3D poppen. Bij het openen van de doos ploppen de figuren naar boven. Niet alleen ik maar mijn dochtertje was erg onder de indruk van de getekende illustraties. Het is elke keer weer een feestje om de adventskalender te openen! Laten we naar de volgende vijf producten gaan: Aloe Calm Hydration Sheet Mask, British Rose Shower Scrub, Ramie Bath Lily, Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask en een Shea Intense Repair Shampoo.

Haarband

Wat erg leuk is aan deze ‘Box Of Wonders’ zijn de accessoires. Je vindt in doosje 14 een mooie haarband om te dragen tijdens het opdoen van bijvoorbeeld een gezichtsmasker. Er zitten in totaal drie masksheets in deze advents kalender van The Body Shop. Daarnaast vind je naast verzorgingsproducten ook een leuke spons en een doek. De producten boven op de foto: Avocado Shower Cream, Mango Body Butter, Almond Milk Shower Cream, Tie Front Headband en een Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask.

Bij de fijne avocado lipbutter die we in doosje 2 zagen, zien we ook een fijne Avocado Body Scrub. Daarnaast zien we van de Almond Milk-lijn een fijne handzeep. Het is elke dag weer een feest om een pakketje te openen! Op de bovenstaande foto zien we: Almond Milk Soap, Pink Grapefruit Shower Gel, Vitamin C Glow Sheet Mask, Avocado Body Scrub en een British Rose Shower Gel.

Laatste vijf

We eindigen deze ‘Box Of Wonders’ van The Body Shop met de vijf onderstaande topproducten: British Rose Hand Cream, Vitamin E Quench Sheet Mask, Shea Body Butter, Himalayan Charcoal Skin Clarifying Night Peel en tot slot de Breathe Massage Melt.

Ik ben erg benieuwd naar de Breathe Massage Melt in het doosje van 25 december. Later meer hierover op mijn blog.

Prijs & verkrijgbaarheid

Je kunt de Advent Calendars in drie varianten kopen bij een van de vele The Body Shop winkels of online via hun website. Maak iemand blij of verwen jezelf aan het einde van dit mooie jaar. Prijzen van de drie adventcalendars: €55 (€99,50), €90 (t.w.v. €154,50), €130 (t.w.v. €234)

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s