Beauty

Maui Moisture shampoo & conditioner voor droog en beschadigd haar

Last van droog en pluizend haar? Moet je nodig naar de kapper voor je gespleten haarpunten, maar lukt dit niet vanwege de coronacrisis? Verzorg je haar dan extra goed, bijvoorbeeld met deze ‘Maui Moisture Heal & Hydrate Shea Butter’-lijn. De vegan ‘Maui Moisture’ producten verzachten en voeden het haar intensief en geven het haar (weer) een goede uitstraling.

Maui Moisture Heal & Hydrate Shea Butter’ shampoo

De ‘Maui Moisture Heal & Hydrate Shea Butter’ shampoo is speciaal voor droog en beschadigd haar. De romige sheabutter wordt in deze hydraterende shampoo gecombineerd met rijke kokos en macadamia- oliën en verzacht en voedt het haar intensief. Dit zorgt voor goede hydratatie. De shampoo is sulfaat vrij.

Gebruik shampoo

Breng de ‘Maui Moisture Heal & Hydrate Shea Butter’ shampoo royaal aan op nat haar, masseer het in vanaf de haarwortels tot in de uiteinden en spoel het haar daarna goed uit. Volg na het wassen met de conditioner van dezelfde lijn.

‘Maui Moisture Revive & Hydrate Shea Butter’ conditioner

Gebruik voor een optimaal resultaat de ‘Maui Moisture Revive & Hydrate Shea Butter’ conditioner. Ook dit product verzacht en voedt het haar intensief door de rijke kokos en macadamia oliën. Met stralend haar als eindresultaat. De conditioner is bovendien vrij van siliconen.

Gebruik conditioner

Breng de ‘Maui Moisture Heal & Hydrate Shea Butter’ conditioner net als de shampoo royaal aan op gewassen haar, werk dit vanaf de haarwortels door tot in de uiteinden. Laat dit 3-5 minuten intrekken. Ik doe dit meestal 1-2 minuten. Spoel het haar vervolgens goed uit.

Fleurige uitstraling

Ik heb meerdere shampoo’s en conditioners in mijn badkamerrekje staan, toch neigde ik steeds naar deze twee fleurige flesjes van ‘Maui Moisture’. Naast dat mijn haar er voller en gezonder van werd, vond ik de geur ook perfect. Helaas heb ik geen voor- en na foto’s gemaakt voor het eindresultaat. Kortom, deze shampoo en contidioner van ‘Maui Moisture’ zorgen voor zacht en gevoed haar met een gezonde uitstraling. Bovendien zijn de producten vegan.

Prijs & Verkrijgbaarheid

Het merk ‘Maui Moisture’ is verkrijgbaar bij o.a. Etos, Kruidvat en Johnbeerens.com. Kijk voor meer informatie op www.mauimoisture.com.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

Advertentie

5 gedachten over “Maui Moisture shampoo & conditioner voor droog en beschadigd haar”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s