Beauty

Nieuw: Simple Daily Skin Detox-routine, voor een stralende huid

Nieuw van Simple Skincare is de nieuwe ‘Daily Skin Detox’-routine. Heb jij last van een vette huid of vlekjes in je gezicht? Dan is de Simple Daily Skin Detox-lijn perfect voor jou. In dit artikel vertel ik meer over de Simple Daily Skin Purifying Facial Wash & de Simple Daily Skin Clear Pore Scrub.

#1 Simple Daily Skin Detox Purifying Facial Wash

De Simple Daily Skin Detox Facial Wash is jouw nieuwe geheime wapen voor het reinigen van je gezicht en het verhelpen van verstopte poriën en een vette huid. De Simple Daily Skin Detox Purifying Facial Wash bevat een unieke, detoxformule verrijkt met 5% geconcentreerde toverhazelaar, tijm en zink. De formule is zacht voor je huid. De face wash verwijdert make-up en onzuiverheden en reinigt tot diep in de poriën zonder je huid uit te drogen.

Grondig reinigen van de huid

Wanneer je huid te veel blootgesteld wordt aan invloeden en vervuiling van buitenaf, kan dit leiden tot overproductie van olie en talg. Hierdoor kan je huid gevoelig worden en vatbaar zijn voor oneffenheden, vlekjes en verstopte poriën. Het is daarom belangrijk je huid grondig te reinigen met producten die effectief maar tegelijkertijd ook zacht voor je huid zijn. Simple Daily Skin Detox Purifying Facial Wash is hier speciaal voor ontwikkeld en helpt je huid elke dag weer haar natuurlijke balans terug te krijgen.

Hoevaak gebruik je de Purifying Facial Wash?

Gebruik dagelijks ’s ochtends en ’s avonds voor optimaal resultaat en een gereinigde, frisse huid. De reiniger bevat geen kunstmatige geur- en kleurstoffen. De formule is huidvriendelijk.

Hoe gebruik je de Purifying Facial Wash?
Stap 1: Maak je gezicht nat met water.
Stap 2: Knijp een kleine hoeveelheid uit de tube in je handen of op je gezichtsreinigingsapparaat.
Stap 3: Masseer in ronddraaiende bewegingen op een natte huid.
Stap 4: Verwijder de gezichtsreiniging met warm water en dep je huid droog. Vermijd de oogcontouren.

#2 Simple Daily Skin Detox Clear Pore Scrub

Voor verfijnde poriën

De formule van de scrub is verrijkt met 5% geconcentreerde toverhazelaar, tijm en zink, en verwijdert make-up en onzuiverheden, daarnaast bevat de scrub ultrafijne bamboe-exfoliators die je poriën en ruwe, onzuivere gebieden helpen te verfijnen voor een gladde, stralende en zachte huid.

Hoevaak gebruik je de Clear Pore Scrub?

Gebruik deze scrub twee tot drie keer per week voor optimaal resultaat. De gezichtsscrub bevat geen kunstmatige geur- en kleurstoffen. De formule is huidvriendelijk.

Hoe gebruik je de Clear Pore Scrub?
Stap 1: Maak je gezicht nat met water.
Stap 2: Knijp een kleine hoeveelheid uit de tube in je handen.
Stap 3: Masseer met lichte druk in ronddraaiende bewegingen op een natte huid.
Stap 4: Verwijder de scrub met warm water en dep je huid droog. Vermijd de oogcontouren.

Volledige Simple Daily Skin Detox routine

Prijs & verkrijgbaarheid

De nieuwe ‘Simple Daily Skin Detox’-lijn is verkrijgbaar via Kruidvat.nl en Trekpleister.nl en in hun winkels. Voor de scrub betaal je €7,99/150ml en voor de facial wash €6,99/150ml. Bekijk Simpleskincare.com voor de overige producten van Simple Skincare.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

5 gedachten over “Nieuw: Simple Daily Skin Detox-routine, voor een stralende huid”

  1. Ik gebruik sinds enige tijd producten van Weleda en dat bevalt me erg goed, maar ik moet zeggen dat ik dit ook wel goed vind klinken en zeker de verpakking er erg fris uit vind zien.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie