Beauty

Uitkomst! Face & Body soap van Cokon Lab

Ken jij het beautymerk Cokon Lab al? De skincare komt uit Japan en heeft natuurlijke Japanse zijde als hoofdingrediënt. Dit zorgt ervoor dat jij binnen no time een zijde zachte huid hebt. Uiteraard heb ik de Cokon Lab ‘Rêve Blanc Face & Body soap’ zelf getest, en ja! Ik ben om!

Eén keer eerder heb ik Japanse skincare gebruikt, van het merk Ruhaku, ook hier was ik tevreden over. En nu weer! Ik heb de Rêve Blanc Face & Body Soap ‘Floral Woody’ nu twee weken lang gebruikt om mijn handen te wassen. Vanwege corona gebruik ik veel reinigingsgel en cologne en deze maken mijn huid nogal droog. Nu ik de Rêve Blanc Face & Body Soap op mijn zeepbakje heb liggen zijn mijn handen weer als van ouds zonder droge knokkels. Je kunt het product ook gebruiken als gezichtsreiniger en onder de douche op je spons. Dit multifunctionele skincare product van Cokon Lab is zeker het proberen waard en 100% natuurlijk. De geur is bloemig en warm tegelijk. Erg lekker. Je kunt het merk vinden via Sterrerosebeauty.com. Cokon Lab heeft ook een bijhorende bodylotion en bodywash.

“Cokon Lab zijde houdt 20x meer vocht vast dan conventionele zijde” – Sterre Rose Beauty

Prijs & Verkrijgbaarheid

Je kunt de Rêve Blanc Face & Body Soap voor €22,99/80gr kopen via de webshop van Sterre Rose Beauty. Koop direct!

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

Advertentie

17 gedachten over “Uitkomst! Face & Body soap van Cokon Lab”

  1. Ja he! Met dit product van Cokon Lab niet. Het is fijn voor je handen maar ook voor je lichaam, er komt veel schuim vanaf, dat vind ik fijn bij lichaamszeep. Ook voor je gezicht is het een handig product! Ik heb hem nu in een bakje in de douchecabine liggen! 😋👍🏻

   Like

  1. Hoi Laura, dank voor je reactie! COKON Lab is een verfijnd, exclusief skincare merk dat in Japan is gemaakt, met biologische zijde als ingredient. Zoals je weet heeft zijde een bepaalde waarde:) Daarnaast adviseer ik om voor kwaliteit te kiezen, ipv kwantiteit. Dus less is more, ook in je beauty cabinet. Groet, Sterre Rose.

   Geliked door 1 persoon

 1. Ik ken dit merk nog niet, ik gebruik wel altijd zeep, maar nooit voor mijn gezicht, toch als ik het zo op de foto zie en zie hoe het schuimt lijkt het me heel erg fijn in gebruik.

  Geliked door 1 persoon

 2. is de foto van jou of is hij van een reclame blok gekomen? Het lijkt nl dat het een hele schuimende zeep is, en dat heb ik nu net graag bij zeep. Maar vaak zie je in reclame dan een massa schuim en als je het zelf uitprobeert, krijg je enkel schuim als je het halve blok opmaakt. Hoe zit het met deze?

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s